Dárek
SLEVA - UŠETŘÍTE 14%
DÁREK ZDARMA

Juniorská snowboardová obuv HEAD JR BOA 2024/25

Original price was: 4.190 Kč.Current price is: 3.590 Kč.

Připravte své děti na svahy s juniorskými snowboardovými botami HEAD JR BOA. S technologií BOA® a Trace Outsole pro rychlé zapínání a pevný postoj, zatímco Comfort Cuff a Flex Cuff zajistí pohodlí. Linerless design a 2 Size Footbed umožňují botám růst s vašimi dětmi.

Dárek k tomuto produktu: Pásek na lyže HEAD v ceně 199,- Kč

Popis produktu

Připravte své děti na svahy s juniorskými snowboardovými botami HEAD JR BOA. Tyto boty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a výkon pro mladé snowboardisty. Systém BOA® umožňuje rychlé a snadné zapínání jedním otočením, takže se děti mohou rychle připravit na jízdu. TX Lace a Trace Outsole zajistí, že jejich nohy zůstanou pevně na místě, i když je svah kluzký.
Comfort Cuff a Flex Cuff se postarají o pohodlí a podporu kotníků, zatímco linerless design a 2 Size Footbed umožňují botám růst s vašimi dětmi, což je skvělé pro rodiče, kteří hledají dlouhodobé řešení. S Flex Indexem 3 a Forward Leanem 7° budou mít mladí jezdci perfektní kontrolu nad svým snowboardem, což jim umožní zlepšovat své dovednosti s každou jízdou.

Další informace

Schopnost jezdce

Technologie obuvi

Typ obuvi

,

Velikost (MP)

, , ,

Určeno pro

Výrobce

Sezóna

Záruka

Dárek


    Zeptejte se nás, poradíme vám

    Potřebujete poradit s výběrem. Zeptejte se našich odborníků. Napište nám pomocí formuláře, který najdete vpravo, nebo nám pošlete email či zavolejte.

    e-mail: info@realsport.cz
    telefon: +420 602 282 131